Echte incest met mamma als ik gedumpt ben door mijn vriendin. Ik kom in haar kutje klaar!

views
0%

DE BUURVROUW KOMT DE TELEFOONOPLADER TERUGBRENGEN

Het was een zonnige dag en ik was vrij, dat betekende helemaal niets doen en daar besloot ik me in de achtertuin mee bezig te houden. Ik heb een grote tuin en normaliter geen last van de buren, dus ik liep naar de hoek waarvan ik zeker wist dat ik niet gezien kon worden, en ging helemaal naakt zodat ik overal een lekker bruin kleurtje zou krijgen. Ik was net lekker aan het wegdoezelen, toen ik wakker werd van iemand die in de tuin rondliep. Ik deed m’n ogen open en keek gelijk vol in de zon, dus ik zag even helemaal niets meer.

Het duurde een paar seconden voordat ik helemaal gewend was en ondertussen hoorde ik iemand “Tjeezus” zeggen. Het bleek de buurvrouw te zijn die gebiologeerd naar mijn grote pik aan het staren was. Ik keek haar vragend aan, en ondertussen probeerde ik uit alle macht te voorkomen dat ik een stijve pik zou krijgen. Dat mislukte dus totaal, want ik moest eerlijk toegeven dat ik wel eens een paar heerlijke natte dromen over mijn lekkere geile buurvrouw heb gehad.

Ze begon een beetje te stamelen, en ik begreep uit haar verhaal dat ze de telefoonoplader die ze gisteren van me geleend had, terug kwam brengen. Ze had bij de voordeur aangebeld, en toen er niet open gedaan werd besloot ze de tuin in te lopen, zodat ze de oplader op het terras op een droge plek kon neerleggen. Ik moest een beetje lachen om haar gezicht, dat steeds roder werd en stond op om de handdoek waar ik op lag om m’n middel te doen. Dat zou er tenminste een beetje voor zorgen dat de situatie wat minder genant zou worden.

ZE WIL GRAAG MIJN GROTE PIK VASTHOUDEN

Het nadeel was dat mijn stijve pik nog meer in haar vizier kwam toen ik opstond. Ik bukte me om de handdoek te pakken toen ze, zonder te stamelen, vroeg of ze hem mocht vasthouden. Ze sloeg haar hand voor haar mond omdat ze schrok van wat ze gevraagd had, en begon zich gelijk te verontschuldigen.

Tuurlijk buuv“, zei ik met een glimlach, “jij mag er altijd aan zitten.

Ik had verwacht dat ze hard gillend de tuin uit zou rennen, want ik had zelf het idee dat ze een beetje preuts was. Ik was dan ook stomverbaasd toen ze stopte met het maken van haar verontschuldigingen en naar me toe liep. Ze keek me diep in mijn ogen aan en pakte toen mijn grote pik vast en begon er langzaam aan te trekken.

Als je op je handdoek gaat liggen, dan trek ik je af, maar meer niet“, zei de buurvrouw met een soort van kordate stem.

Weet je het zeker Christina“, vroeg ik aan haar, want ik wilde niet dat ze met zichzelf in problemen zou komen. Ze was gelukkig getrouwd en de buurman was een goede vriend van me, maar toen ik naar haar grote tieten keek, wist ik dat er geen houden aan zou zijn als ze verder zou gaan dan alleen maar aftrekken.

Nee natuurlijk weet ik het niet zeker, maar ik heb al een hele tijd geen seks gehad en zo’n grote lul heb ik nog nooit gezien. Als je ook maar één woord hiervan aan mijn man verteld, dat kom ik hoogstpersoonlijk je ballen eraf snijden.

DE GEILE BUURVROUW KAN HEERLIJK PIJPEN

Ik maakte een “ik doe mijn mond op slot” gebaar met mijn hand en ging op m’n rug op de handdoek liggen en liet de buurvrouw haar gang gaan. Nadat ze me eerst voorzichtig had afgetrokken kon ze het toch niet laten om m’n pik in haar mond te nemen. Ze bleek heerlijk te kunnen pijpen en ik lag op mijn rug te genieten, terwijl ik een goed zicht had op haar mooie decolleté.

Ze had een strakke lycra broek aan en ze deed niet eens moeite om die uit te trekken. Ze maakte een scheur bij haar kruis, zodat ik vrij toegang tot haar natte kutje had. Daarna liet ze zich over mijn grote pik zakken en begon me te berijden.

Tjeezus“, zei ze hijgend, “dit heb ik nog nooit gevoeld.

We gingen steeds sneller neuken en opeens hield ze zich helemaal stil en steunde vol op m’n borstkas. Ik stootte nog een paar keer en toen kwam ze hard klaar. Ze probeerde zo min mogelijk geluid te maken en hield haar hand voor haar mond. Ze liet zich van mijn lul afglijden en deed haar topje opzij, zodat ik haar grote tieten eindelijk een keer topless te zien kreeg.

Ze boog zich over mijn lul heen en begon me weer te pijpen en dat deed ze goed. Ik was bijna aan het klaarkomen, maar daar wilde de geile buurvrouw niets van weten. Ze pakte mijn ballen stevig vast en hield haar mond stil op m’n pik, totdat het gevoel van het opkomende orgasme verdween. Dit deed ze nog twee keer en toen was ik degene die begon te stamelen. Ik probeerde haar duidelijk te maken dat ik nu echt moest klaarkomen, en met een geile glimlach om haar gezicht liet ze zich weer over mijn lul zakken en begon me weer te berijden.

Dit keer voelde ik geen hand die mijn ballen vastpakte en ervoor zorgde dat ik niet klaar zou komen, ik liet me helemaal gaan en spoot haar geile kutje vol. Ik kwam er naderhand pas achter dat ze aan de pil was en daar was ik stiekem heel erg blij om. Het zou een beetje slordig zijn geweest om mijn buurvrouw zwanger te maken. Dan hadden we allebei een heleboel uit te leggen.

ZE LIKT ALLES SCHOON

Ze bleef een hele tijd voorzichtig met haar kutje langzaam op en neer gaan en het zaad stroomde uit haar vagina, over mijn pik heen. Ze was dit keer in een multipel orgasme terechtgekomen en wilde er zo lang mogelijk van genieten. Ik was ondertussen alweer bloedgeil geworden van haar natte zachte kutje en mijn pik werd niet eens slap. Nadat ze alles uit haar orgasme had gehaald wat er uit te halen viel, keek ze me aan en zei geil: “nu ben jij aan de beurt, lekker ding, en ik ga ervoor zorgen dat je snel nog een keer klaarkomt.

Ik ging achterover liggen en liet haar wederom helemaal haar gang gaan. Ze begon me hard af te trekken en dat gleed goed, want het zaad dat uit haar kutje gestroomd was, bleek een perfect glijmiddel te zijn. Nadat ze voelde dat ze me bijna klaar kon laten komen, likte ze tijdens het aftrekken aan mijn eikel en liet die ook in haar mond verdwijnen. Ik kreeg een heftig orgasme en ze probeerde zoveel mogelijk zaad in haar mond te krijgen en door te slikken. Nadat ze me helemaal leeg had gezogen en getrokken, keek ze me met een onschuldige blik aan en vroeg met haar liefste stemmetje:

Ben je morgen toevallig ook vrij? Henk moet een paar dagen naar een klant in het buitenland, en er zijn nog een heleboel standjes die we nog niet gedaan hebben?

Eén telefoontje naar mijn werk was voldoende om de hele week vrij te nemen. Ik had, naast de standjes, nog een paar fantasieën over haar die ik uit wilde laten komen. Daar kwam ze achter toen ik haar stevig tussen haar grote tieten neukte en haar hele gezicht onderspoot. Bleek dat ze daar alleen maar nog geiler van werd.

From:
Category: Moeder-zoon-incest
Added on: januari 13, 2023